top of page

Personvern

Personvernerklæring for https://www.purostylister.com/

Dato for sist oppdatert: 17.07.2023

Denne personvernerklæringen omhandler hvordan Puro Stylister AS samler inn og bruker informasjon om besøkende på vårt nettsted, samt hvordan vi behandler personopplysninger som sendes inn til oss.

Nettstedets eier og kontaktopplysninger

Dette nettstedet er eiet og drevet av:

Puro Stylister AS

Grønland 41

3045 Drammen

 

Org nr: 992 897 295

E-post: purostylister@gmail.com

Vi hos Puro Stylister verdsetter personvernet ditt, og vi er forpliktet til å beskytte og respektere dine personopplysninger. Denne personvernerklæringen forklarer hvilke opplysninger vi samler inn fra deg når du besøker vår nettside https://www.purostylister.com/, hvordan vi bruker og beskytter disse opplysningene, og hvilke rettigheter du har i forbindelse med dine personopplysninger.

Informasjon vi samler inn

Når du besøker eller bruker Nettstedet vårt, kan vi samle inn og behandle følgende typer personopplysninger:

  • Navn, kontaktopplysninger og annen informasjon du gir oss når du fyller ut et kontaktskjema på nettstedet.

  • Informasjon om dine besøk på nettstedet, inkludert trafikkdata, nettstednavigasjon og annen kommunikasjonsdata.

  • Enhetsinformasjon, inkludert enhetstype, nettleser og operativsystem.

Bruk av personopplysninger

Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål:

  • Å svare på henvendelser og spørsmål du sender oss.

  • Å administrere og forbedre nettstedet vårt, inkludert å tilpasse innhold og presentasjon basert på dine preferanser.

  • Å sende deg markedsføringskommunikasjon, forutsatt at du har samtykket til dette.

  • Å oppdage og forebygge bedrageri og sikkerhetstrusler.

  • Å oppfylle våre juridiske forpliktelser og håndheve våre rettigheter.

Informasjonsdeling 

Vi deler ikke personopplysningene dine med tredjeparter, med mindre det er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen eller hvis vi er pålagt å gjøre det i henhold til gjeldende lover og forskrifter. 

Informasjonslagring 

Vi lagrer personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre annet er påkrevd i henhold til gjeldende lover og forskrifter.

Informasjonssikkerhet

Vi tar nødvendige tiltak for å beskytte personopplysningene dine mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse. 

Dine rettigheter

Du har visse rettigheter knyttet til personopplysningene dine, inkludert retten til å be om tilgang til, rette opp eller slette personopplysninger vi har om deg. Du har også rett til å motsette deg eller begrense visse typer behandling av personopplysningene dine og rett til dataportabilitet. Hvis du ønsker å utøve dine rettigheter eller har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss på purostylister@gmail.com.

Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Eventuelle endringer vil bli publisert på denne siden sammen med en oppdatert dato for sist oppdatert. Vi oppfordrer deg til å sjekke denne siden jevnlig for å holde deg oppdatert om eventuelle endringer i personvernerklæringen.

 

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller klager vedrørende denne personvernerklæringen eller vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte oss på purostylister@gmail.com, For at vi best mulig skal kunne behandle din forespørsel, ber vi deg om å inkludere følgende i din e-post:

Navn: [Ditt navn eller firmanavn]
Adresse: [Din adresse]
E-post: [Din e-postadresse]
Telefon: [Ditt telefonnummer]

Vi vil gjøre vårt beste for å svare på alle henvendelser og løse eventuelle bekymringer våre brukere og kunder måtte ha vedrørende personvern og vår behandling av personopplysninger.

bottom of page